Van Veldhoven Makelaardij, uw verkoopmakelaar in Beesd

Uw huis verkopen via een goede makelaar? Kies dan voor Van Veldhoven Makelaardij

Als u uw huis wilt verkopen in Beesd en omgeving, kies dan voor een makelaar die echt betrokken is en een persoonlijke benadering belangrijk vindt. Een goede makelaar neemt tijd voor zijn klanten om een betrouwbare begeleiding te waarborgen. Wij bieden u een uitgebreide service en een degelijk advies. We zijn goed bereikbaar, transparant en altijd goed voorbereid. Bij ons kunt u bovendien een afspraak plannen op de korte termijn.

Uw huis verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak

Als u uw huis te koop wilt aanbieden komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs. Het is voor ons belangrijk uw woning op de beste manier in de markt te zetten. Daarom willen we graag een rondleiding in uw huis en horen we van u het liefst de sterke én minder sterke kanten ervan. Tenslotte kent u uw woning zelf het best. 

Geef ons een rondleiding in uw woning

Tijdens het bezichtigen van uw huis kijken we niet alleen naar uiterlijkheden. De bouwtechnische aspecten van uw woning zijn minstens zo belangrijk. We onderzoeken daarnaast ook de juridische kant en bekijken eventuele erfdienstbaarheden of andere beperkingen die belangrijk zijn voor de verkoop. Verder laten we uw huis inmeten volgens de NEN2580 norm, zodat u 100% duidelijkheid heeft over de afmetingen. Als we bij u langs komen vragen wij u tevens een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Aan de hand van alle verkregen informatie stellen we een uitgebreid dossier samen zodat wij potentiële kopers zo volledig mogelijk kunnen informeren. 

Een persoonlijk verkoopplan op maat

Mogen wij uw huis verkopen? Dan stellen we een persoonlijk verkoopplan voor u op. Daarin staan de kenmerken van uw huis, de geadviseerde vraagprijs en de verwachte verkoopopbrengst. De vraagprijs bepalen we gezamenlijk en op basis van onze ervaring. We zijn altijd op de hoogte van de meest recente prijsontwikkelingen in uw buurt en daardoor kunnen we u goed adviseren over de waarde van uw huis. Samen met u bepalen we een verkoop- en marketingstrategie die past bij u en uw woning. U ontvangt ons op maat gemaakte verkoopplan tijdens het tweede gesprek bij ons op kantoor. Wilt u het eerder ontvangen? Dan zenden wij het u per post of e-mail.

Een uitnodigende presentatie van uw woning

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Wij zorgen er daarom voor dat uw woning op een aantrekkelijke en realistische manier wordt gepresenteerd. Voor een uitnodigende presentatie schakelen wij een professionele fotograaf in die is gespecialiseerd in interieurfotografie. Deze maakt 360 graden foto’s en indien u dat wenst ook een virtuele tour van uw woning. De fotoshoot wordt door ons begeleid. Na afloop selecteren wij samen met u de gewenste foto’s voor de presentatie van uw woning.

Bezichtigingen zijn een vak apart

Wordt er een bezichtiging van uw woning gepland? Laat deze dan over aan ons. Wij kunnen objectief over uw woning vertellen, ook indien er kritische vragen zijn. Bovendien hebben we voldoende ervaring om bouwtechnische mogelijkheden voor te stellen als een ruimte niet aan de verwachtingen voldoet. Natuurlijk realiseren wij ons dat u benieuwd bent naar de eerste reactie van kijkers. Daarom nemen wij altijd direct na de bezichtiging telefonisch contact met u op voor een eerste terugkoppeling.

Profiteer van ons uitgebreide netwerk

Natuurlijk zorgen wij er voor dat de verkoop van uw woning zo veel mogelijk in de publiciteit komt. Zo is een presentatie van uw woning op de meest bezochte woningsites als Funda en VBO belangrijk. Uiteraard wordt uw woning ook op onze eigen website geplaatst en kunt u profiteren van ons groeiende netwerk op social media, waarbij we ons richten op specifieke doelgroepen. Daarnaast informeren we alle collega makelaars, ons uitgebreide netwerk en alle potentiële gegadigden uit onze zoekbestanden. Als promotiemateriaal gebruiken we opvallende maar beschaafde makelaarsborden en zorgen we voor gedrukte documentatie van uw woning. 

Ga voor zekerheid!

Als u kiest voor een makelaar verwacht u natuurlijk wel kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft en meer. Vanzelfsprekend zijn we gecertificeerd en lid van de brancheorganisatie VBO met ruim 1.200 makelaars, taxateurs en verhuur-specialisten in heel Nederland. Van Veldhoven Makelaardij staat voor kwaliteit en integriteit en biedt de zekerheid waar u als consument recht op heeft.

Uw huis verkopen? Laat ons uw woning in de markt zetten

Zoekt u een makelaar die extra service biedt en persoonlijke aandacht belangrijk vindt? Laat ons dan uw huis verkopen. We zetten onze kennis van de markt graag in bij de verkoop van uw woning of appartement. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op zodat we geheel vrijblijvend een afspraak kunnen maken op de korte termijn.

Ja, ik wil mijn huis verkopen

Van Veldhoven Makelaardij kan uw huis verkopen in Beesd, Rumpt, Rhenoy, Geldermalsen, Meteren, Deil, Buurmalsen, Culemborg, Enspijk, Acquoy, Gellicum, Asperen, Haaften, Tricht, Gemeente West Betuwe en omgeving.