Van Veldhoven Makelaardij, uw aankoopmakelaar in Beesd en omgeving

Wilt u een huis kopen? Kies dan voor Van Veldhoven Makelaardij

Wilt u een huis kopen in Beesd en omgeving? Kies dan voor een betrokken makelaar die service verleent en alle tijd voor u neemt. Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk en zijn erg betrokken bij onze klanten. Als professionele makelaar kunnen we bovendien stevig onderhandelen en zijn we sterk in communicatie. Van Veldhoven Makelaardij begeleidt u gedurende het gehele aankoopproces van uw woning. Van de eerste gezamenlijke bezichtiging tot de ondertekening van de koopakte bij de notaris, wij staan voor of achter u. Precies waar u ons nodig heeft.

Aankoopmakelaar Van Veldhoven behartigt uw belangen

Een huis kopen is één van de grootste beslissingen in uw leven. Natuurlijk wilt u daar zorgvuldig mee omgaan. Bij het bezichtigen van een huis ontmoet u in de regel de makelaar van de verkoper. Deze treedt natuurlijk op in het belang van zijn opdrachtgever, de verkoper. Wilt u dat úw belangen behartigd worden? Dan ontzorgt Van Veldhoven Makelaardij u graag gedurende het gehele aankoopproces van uw woning. Wij handelen altijd in uw belang en doen dat zorgvuldig en betrokken. Aankopen is ons vak, we doen het dagelijks en met veel plezier.

Advies bij het kopen van een huis

Heeft u een fantastisch huis gezien en zou u het graag willen kopen? Wij houden het hoofd koel waar uw emoties de situatie te rooskleurig kunnen zien. Het kopen van een huis moet zeker niet te lichtvaardig worden opgenomen. Vanzelfsprekend moet de vraagprijs in orde zijn, maar er moet ook zoveel mogelijk duidelijkheid zijn over bijzondere lasten en beperkingen waar u eventueel rekening mee dient te houden. Verder is de algemene onderhoudstoestand van de woning belangrijk bij het beoordelen van de woning. Als professionele makelaar hebben wij een realistische kijk op een aankoopprijs. Wij geven u dan ook graag persoonlijk advies.

Een huis kopen? Een zoekopdracht helpt enorm

Wilt u graag een huis kopen en heeft u niets op het oog? Dan helpen wij u graag bij uw zoektocht. Wij geven u op basis van uw woonwensen een reëel advies en houden vervolgens continue de markt in de gaten. Het geven van een zoekopdracht kan echt het verschil maken, met onze hulp bent u altijd op de hoogte van het meest actuele aanbod. Zodra wij een woning vinden die aansluit op uw zoekopdracht brengen wij u direct op de hoogte. Indien u dat wenst maken we vervolgens snel een afspraak om de woning te bezichtigen. Op deze manier profiteert u van onze kennis bij elk nieuw aanbod.

Wij staan aan uw kant

Heeft u er voor gekozen de eerste bezichtiging zelf te doen? Zodra u interesse heeft in een woning doen wij de tweede bezichtiging graag samen. Vanaf dat moment geven we u advies bij alles wat er op u afkomt. Vaak is dat veelomvattend, specialistisch en ook juridisch knap ingewikkeld. Daarom is het verstandig te profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring. Als stevige basis voor het onderhandelen zorgen wij voor een objectieve beoordeling van de vraagprijs. We kennen het klappen van de zweep bij onderhandelen en het sluiten van een transactie.

Wilt u een huis kopen in Beesd en omstreken?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking en hulp bij het vinden en aankopen van uw droomhuis.

Ja, ik wil graag hulp bij een huis kopen

Van Veldhoven Makelaardij kan u helpen bij het kopen van een huis in Beesd, Rumpt, Rhenoy, Geldermalsen, Meteren, Deil, Buurmalsen, Culemborg, Enspijk, Acquoy, Gellicum, Asperen, Haaften, Tricht, Gemeente West Betuwe en omgeving.