Van Veldhoven Makelaardij, een bekend gezicht in Beesd

Van Veldhoven Makelaardij wordt gerund door John van Veldhoven. John is geboren en getogen in Beesd en is voor velen een bekend gezicht in de omgeving, maar nieuw in de makelaardij.

Een makelaarskantoor in Beesd

Oprichter John van Veldhoven heeft een succesvolle carrière achter de rug in de automotive sector. Na diverse leidinggevende commerciële functies in regionale en landelijke organisaties heeft hij in 2016 het roer omgegooid en gekozen voor zijn passie. Hij volgde met succes de Vakopleiding Makelaar Wonen bij de Academie voor Vastgoed. Sinds hij alle papieren op zak heeft is hij actief als zelfstandig makelaar in de mooie regio van Beesd, West Betuwe en Culemborg. Inmiddels runt John Van Veldhoven zijn makelaardij met veel succes en plezier. Zijn commerciële ervaring is daarbij een grote plus.  

Kantoor aan huis

John kiest bewust voor een kleinschalig en betrokken kantoor. Omdat hij betrokken wil zijn bij zijn klanten en iedereen de volle aandacht wil schenken heeft hij liever een beperkt aantal opdrachtgevers dan een overvolle agenda zonder ruimte voor aandacht. Natuurlijk behoudt hij altijd zijn kritische blik om iedere woning optimaal te kunnen presenteren. Juist in deze tijd bewijst dat zich optimaal.

Voor het huisvesten van de nieuwe makelaardij is gekozen voor een kantoor aan huis op de Havendijk in Beesd. Het monumentale pand aan de Havendijk kent een rijk verleden aan bedrijfshuisvesting en biedt voldoende ruimte voor een professioneel ingericht makelaarskantoor.

Ga voor zekerheid

Wij zijn gecertificeerd en staan voor kwaliteit en integriteit. Van Veldhoven Makelaardij is vanzelfsprekend aangesloten bij de branche organisatie VBO voor maar liefst 1.200 makelaars, taxateurs en verhuur-specialisten in geheel Nederland. We bieden dan ook de zekerheid waar u als consument recht op heeft. 

Bent u op zoek naar een persoonlijk en deskundig full service makelaarskantoor?

Neem vrijblijvend contact op

Van Veldhoven Makelaardij koopt en verkoopt woningen en verzorgt waardebepalingen en taxaties in Beesd, Rumpt, Rhenoy, Geldermalsen, Meteren, Deil, Buurmalsen, Culemborg, Enspijk, Acquoy, Gellicum, Asperen, Haaften, Tricht, Gemeente West Betuwe en omgeving.