Waardebepaling door Van Veldhoven Makelaardij

Waardebepaling van uw woning nodig? Van Veldhoven Makelaardij regelt het geheel vrijblijvend

Een waardebepaling van uw woning is interessant als u uw woning wilt verkopen. Vaak wordt gezegd dat een waardebepaling niet meer is dan een ruwe schatting. Dat is echter niet zo als u de waarde van uw huis laat bepalen door een professionele makelaar. Die doet vanzelfsprekend meer dan wat een online tool u voorrekent. Een goede makelaar zorgt voor een reëel beeld van de waarde van uw woning. Zo weet u exact tegen welke vraagprijs u eventueel uw woning te koop kunt zetten en of u een eventuele overwaarde op uw woning heeft. Wilt u graag een waardebepaling laten uitvoeren van uw huis? Van Veldhoven Makelaardij geeft u geheel vrijblijvend een duidelijk inzicht in de waarde van uw woning en koppelt dat direct aan een verkoopplan.  

Een waardebepaling is maatwerk

Wilt u meer zekerheid hebben over de waarde van uw woning? Dan komen wij graag bij u langs. Het onderbouwen en bepalen van de juiste woningwaarde is een kwestie van kennis van de markt. Als professionele makelaardij zijn wij deskundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarom krijgt u bij ons een duidelijke indicatie. Met onze waardebepaling krijgt u een reëel inzicht in de waarde van uw woning. Wij letten op de meest recente informatie over de woningmarkt in uw directe omgeving, maar ook op de ligging, bouwtechnische aspecten en eventuele bijzonderheden van uw huis. Zo weet u exact wat u eventueel kunt verbeteren aan uw woning om de verkoopwaarde te verhogen. 

Heeft u een officieel document nodig? Kies dan voor een taxatie

Wilt u een officieel document met een waardebepaling voor een nieuwe hypotheek of een verhoging van uw hypotheek of heeft u bijvoorbeeld te maken met een boedelscheiding of verdeling van een erfenis? Met een officiële taxatie heeft u 100% zekerheid en ontvangt u een exacte berekening van de waarde van uw woning. Omdat u een taxatie nooit uit mag laten voeren door uw eigen makelaar schakelen wij voor u een NRVT geregistreerde taxateur in. Deze berekent de waarde van uw woning exact aan de hand van verschillende zaken. De staat van onderhoud van uw woning bijvoorbeeld, de functionele indeling ervan, de mate van energiezuinigheid en de kwaliteit van constructies. Daarnaast bekijkt hij de omgeving en ligging van uw woning en het bestemmingsplan. Natuurlijk wordt de waarde van uw woning tevens bepaald door de huidige marktsituatie. Lees hierover meer bij taxatie.

Meer weten?

Wilt u graag een waardebepaling laten uitvoeren van uw woning? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een reële bepaling van de waarde van uw huis. Neem contact met ons op voor een afspraak op de korte termijn. 

Ja, ik wil een waardebepaling van mijn woning laten uitvoeren

Van Veldhoven Makelaardij verzorgt uw waardebepaling en taxatie in Beesd, Rumpt, Rhenoy, Geldermalsen, Meteren, Deil, Buurmalsen, Culemborg, Enspijk, Acquoy, Gellicum, Asperen, Haaften, Tricht, Gemeente West Betuwe en omgeving.